11 moduri de a Iubi si Energiza

1. Respira in fiecare parte a corpului pentru cateva secunde (talpi, pulpe, etc), exercitii samanice la taberele de samanism Kzombor Soimul Kerestes, sau cele de la Info Spiritual, Tabere de masaj Tantric: 19-28 Iulie 2016 in Muntii Apuseni.
2. Petrece timp in natura, iesi in natura cu copii, imbratisati copacii, ascultati sunetul naturii, bucurati-va de vegetatie, de aerul zilei, stai langa copac in fiecare zi 30 de minute daca e posibil.
3. Miscarea, dansul, exprimarea unicitatii individuale are un rol benefic si energizant pe toate planurile.
4. Conecteaza-te cu simturile tale, apreciaza, ofera devotiune, petrece timp pentru frumusete: frumusetea sunetelor, a texturilor naturale, a privelistii. Atinge suprafete diferite, florile, frunzele unor copaci, tine-i in brate pe cei dragi. Vezi Abraham Hicks, Wayne Dyer, Louise Hay
5. Fa ceea ce iti da viata, bucurie si satisfactie folosindu-ti calitatile si potentialul tau unic. Avem nevoie de tine, de contributia ta armonioasa, unica si iubitoare in aceasta lume. Ne bazam pe tine sa faci asta, are o importanta mai deosebita decat vei sti vreodata.
6. Exprima-ti vocea in cel mai iubitor mod, conecteaza-te cu inima ta. Asculta Kundalini Yoga Music playlist si fredoneaza mantrele care iti plac, daca procesezi ceva canta plangisi elibereaza-te odata pentru totdeauna. Vezi lumina lumii in ceilalti si constientizeaza toata ingrijirea si nutrirea ofrita de inteligenta vietii care te sustine si te-a creat. In acest sens traim in prosperitate mereu si suntem iubire neconditionata fiecare dintre noi in moduri vizibile dar si subtile.
7. Motivarea si inspiratia zilnica: gasesti video-uri si pe canalul meu dar si la Aurora Sitarus, Lidia Birsan, Niculina Gheorghita, Diana Stroe, Ralph Smart, Abraham Hicks, Sonia Choquette, Teal Swan, Preston Smiles, ai de unde alege si in romana si in engleza, la un click distanta.
8. Conectarea su suflete asemanatoare, cu prieteni, prin socializare, fa ceea ce iti place si oamenii, suflete dragi ti se alatura. Ramai fidel tie si iubitor (Louise Hay, Sonia Choquette, Abraham Hicks) si centreaza-te, ai dreptul de a-ti trai viata, de a face liniste iubire si calm in interiorul tau si de a te detasa si degaja.
9. Meditatia de pe munte. Rudolf Steiner recomanda sa experimentam starea de inflorire a vietii a unui trandafir, sa o pastram in interiorul nostru o vreme. La fel si starea de ofilire sau de apus al lunii pe cerul diminetii de exemplu. Apoi, daca toata ziua am trait la deal sau la ses, 5 minute pe zi sa alocam urcarii pe deal, pentru a (ne) privi in perspectiva si cu detasare, per ansamblu viata si pe noi insine.
10. Asculta fara aprobare sau negare, ci asculta dincolo de cuvinte, in sufletul celuilalt. Toate exercitiile de pana acum te conecteaza cu planul subtil al fiintei tale si al vietii ca mai apoi sa simti mai profund fiinta si inima celui din fata ta.
11. Fructe si legume si apa de izvor si naturalete si creativitate si apreciere si piete locale si pentru ca… sanatate, claritate mentala, vitalitate si energie. Sun gazing, privitul rasaritului si/sau apusului in mod treptat.

Cu mult drag si bucurie din experienta mea de pana acum. Sa va fie de bine.Astept comentariile voastre sensibile si binefacatoare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s