11 Avantaje de a ma Trezi Devreme

 1. Claritate mentala, conexiune cu mintea subconstienta si subtila
 2. De aceea, tin jurnal si notez inspiratia, visurile, creativitatea, ideile si entuziasmul revelat in timp ce dormeam – cred ca multe inventii s-au facut asa  🙂 asadar tin jurnalul aproape
 3. Timp pentru mine, pentru a privi rasaritul si a face sun gazing pentru energizare si expansiunea potentialului, pentru a iesi in natura, a medita
 4. Hidratare si pornirea sistemului digestiv, circulator pentru claritate mentala, o mai buna adaptare la efort fizic si mental deci pentru sanatate, inspiratie si eficienta, good job!
 5. Tai Chi, Yoga, Qi Qong, exercitii samanice de respiratie vezi Kzsombor Soimul Kerestes, ateliere si tabere tinute de Info Spiritual la Cluj Napoca, la munte sau in alte orase – tabere samanice sau tantrice (19-28 tabara de Masaj Tantric cu Tantra Movement).
 6. Fac munca mea creativa si unica, incep munca devreme in liniste si eficient ceea ce imi da incredere, entuziasm de viata, motivatie si un sentiment de implinire.
 7. Mai tarziu dimineata pot incepe a-i  servi pe ceilalti, lumea cu mai multa rabdare, energie, entuziasm, bucurie si devotiune.
 8. Viata devine tot mai buna pe zi ce trece si nici nu e nevoie sa te lauzi fiindca simti asta in starea de sanatate, de energie, buna ta dispozitie si inspiratie, si treptat in celelalte domenii si rezultate. Apoi cine stie , poate ca iti vei dori sa impartasesti perspectiva ta.
 9. Mai mult timp pentru a merge la piata locala din cand in cand, sa ma bucur de experienta si de mancarea delocioasa de sezon, de zmeura si afine, de ciupercile alese de cunoscatori, rosii, mere, etc. E atat de frumos si sanatos sa ne sustinem si producatorii si fermierii locali.
 10. Timp pentru a seta atmosfera zilei cu intentii frumoase de sanatate, armonie, intuitie si intelepciune, intelegere si solutii creative, eficiente, simple si armonioase, distractie, buna dispozitie, bunastare pe toate planurile. Afirmatiile, video-urile de inspiratie, randuri binecuvantate de idei armonioase si geniale, de apreciere si cunoastere.
 11. Conectarea mai profunda cu sinele meu superior, cu esenta, cu inima mea si a celorlalti oameni (Sonia Choquette, Jasmuheen, Abraham Hicks). Recunosc ceea ce este, dau apreciere pentru binecuvantarile deja existente in viata mea, inteleg ceea ce este si prin asta imi clarific si mai mult ceea ce imi doresc.

  roxana.cioaza@gmail.com
  004-0751-096-638

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s