E wow… mult mai mult

Uneori oamenii fac pozne si ce e de facut?

Cum ma conectez cu astfel de oameni, ce e de facut? Cu totii am trecut prin astfel de situatii si cu totii am facut si pozne. E nevoie sa ne iertam si sa iertam, sa miscam energia si sa mergem mai departe, sa curgem usor cu viata, sa ne eliberam de energiile scazute cu sustinerea ingerilor si arhanghelilor iubirii, a divinitatii care ne sustine in permaneneta si este pentru noi.

Sari peste ingrijorarile de durata. Ingrijorarea si teama sunt semnale, sunt indicii. Daca ele sunt sustinute nu ne mai servesc, ci chiar lucreaza in dezavantajul nostru. Partea buna este ca daca am ales sa le intretinem, sa sustinem astfel de ganduri putem sa ne eliberam si sa schimbam tiparul, sa intretinem alte ganduri. E atat de simplu!

Ideea principala ar fi ca defapt comunicarea este mult mai mult, este asemenea unui iceberg. Manifestarea este deasupra apei insa esenta, motivele reale, subtile stau in interactiunea subtila. Ceea ce gandim despre alti oameni se traduce in relaxarea noastra, in mimica fetei, gesturile, felul in care privim, increderea pe care o avem. Astfel dam sansa celuilalt sa raspunda in concordanta cu ceea ce asteptam de la ei.

Sa ne fortificam starea mentala, emotionala, fizica si psihica. Sa intelegem ce ganduri ne dau mai mult entuziasm, mai mult echilibru, starea de bine, de sanatate, de impamantenire? Crede ca lucrurile se aseaza, ai rabdare. Dumnezeu e de partea ta si asta conteaza. Intelepciunea si inteligenta universala se manifesta in vietile noastre si divinitatea universala se manifesta in vietile noastre, ale fiecaruia in masura in care suntem dispusi sa intelegem si sa ne conectam la asta.

Respiratia, tonul vocii, starea mentala, mimica, gesturile toate conteaza. Cat de mult ne dam voie sa ii admiram pe ceilalti? Cat de mult ne dam voie sa ii apreciem pe cei de langa noi?

Cand se manifesta comportamente nedorite sau neclare e bine sa ne deconectam de acele comportamente, sa ne recunoastem drepturile si limitele si sa ni le respectam noi insine in modul cel mai calm, mai natural si mai demn.

Apoi, sa ne intelegem noi insine ce limbaj al iubirii avem noi insine. Cand oamenii au comportamente nedorite, asemenea copiilor ei defapt au nevoie de mai multa apreciere si iubire. Sa ne recunoastem noi insine cum vedem si percepem aprecierea si cum ii percepem si pe ceilalti oameni. Fiindca suntem diferiti si manifestarea iubirii este diferita. Gary Chapman in cartea Cele cinci limbaje ale iubirii a scris despre limbajul cuvintelor de apreciere, despre acte de serviciu, despre petrecerea timpului de calitate, despre atingere si daruri.

Umplandu-le rezervorul iubirii oamenilor de langa noi in felul in care ei inteleg iubirea le oferim mesajul ca ei conteaza, ca sunt importanti, ca eforturile, ideile si actiunile lor frumoase si bune sunt vazute, sunt auzite, sunt recunoscute si apreciate si este mult mai posibil ca ei sa se manifeste tot mai frumos, mai echilibrat si mai sanatos, pentru ei insisi dar si pentru ceid in jur.

Continua cu discretie sa faci ceea ce te motiveaza, ceea ce te inspira, sa iti urmezi pasiunea, indiferent de cum se uita cei din jur, cu rabdare tu ai dreptul, privilegiul, onoarea si gentiletea de a fi tu insuti si este valabil si pentru cei din jur. Live and let live. Iar uneori criticile si observatiile din partea celorlalti pot chiars a ne motiveze, sa ne entuziasmeze sau ne aduc in vedere propriile noastre temeri pentru ca noi sa le observam mai bine si sa ne eliberam de ele. Si fie ca oamenii de pe pamant sa traiasca astfel in pace, sanatate, armonie si prosperitate.

Si pe langa toate acestea, respiratia, sportul, meditatia si cunoasterea sunt surse reale de energie si de constientizare.

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s